AppFoundry groeit!

De laatste jaren is AppFoundry gegroeid van een kleine app bouwer naar een full service digital agency waar de juiste beleving en het juiste product steeds hand in hand gaan.

Ons aanbod: ‘digital customer experiences’ verzorgd door een mooie mix van digitale strategie, design, integratie en next-level productontwikkeling.

Ieder ingrediënt in deze mix wordt professioneel ondersteund door straffe mensen waarvan we nu de eer hebben om hun nieuwe initiatieven aan jullie te mogen voorstellen.

Fabrikate

Ons team van UX/UI designers helpt jullie graag verder onder hun nieuwe brand. No-nonsense design ondersteuning draagt voortaan de stempel Fabrikate!

Bezoek de website

Division zero

Onze producten vlot en schaalbaar connecteren met de bestaande services van onze klanten. Dat is de missie van Division Zero! Integratie in de cloud met Node.js en Strapi als accelerator.

Bezoek de website

Glitchi

Een beetje meer graag? Met veel plezier zetten we onze klanten echt in de kijker! Next-gen interactieve ervaringen en gedurfde eye-catchers zijn het speelterrein van onze nieuwe telg Glitchi.

Bezoek de website

Contacteer Ons

Heeft u een uitdaging die u graag met ons zou willen bespreken? Contacteer ons gerust via onderstaande knop. Wij helpen u graag verder!

Email