We mochten reeds werken voor...

Tot uw dienst gedurende de hele reis

Van Idee naar Concept

Aan de hand van een reeks welgerichte no-nonsense workshops helpen we samen uw idee te vatten en de essentie te visualiseren. Wij geloven sterk in het belang van op dezelfde golflengte te zitten en de dingen op de juiste en dezelfde manier te verstaan. Ervaring leert ons dat deze aanpak leidt tot een aangename samenwerking en een winnend product.

Ontwerp & Valideer

Samen met onze UX/UI designers werken we uw concept uit en visualiseren het aan de hand van wireframes en mockups. U zal op geen tijd een functionerend interactief prototype in handen hebben. Op die manier kan u snel een eerste tastbaar product kunnen aantonen en uitproberen.

Bouw & Onderhoud

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale producten kunnen onze teams u een kwaliteitsproduct en een aangename zorgeloze samenwerking garanderen. We bieden u full service met onze in-house expertise van multi-platform customer experiences (React, Next.js, React Native, Swift, Kotlin, TypeScript), UX/UI Design, cloud / backend service integration (cloud, serverless, AWS, Azure, CMS, Strapi), creative web (3D, WebGL, Three.JS, GLSL) en agile/scrum methodology.

Een brug slaan tussen emotie en technologie

AppFoundry maakt digitale customer experiences.

Onze belofte: een brug slaan tussen emotie en technologie, met als resultaat: het juiste product voor onze klanten en de juiste ervaring voor onze eindgebruikers.

Met een sterke focus op experience en design ontwerpen we maatwerk producten, stevig en naadloos geïntegreerd binnen het bestaande ecosysteem van onze klanten.

AppFoundry specialiseert in 'human facing oplossingen' zoals interactieve web apps, mobile apps, wearables, kiosken, ... kortom alles wat we samen met onze klanten kunnen bedenken en dromen.

We geloven sterk in een co-creatie model waarbij we onze klanten begeleiden en betrekken in het volledige proces. Onze favoriete habitat is een open, no-nonsense en uitnodigende atmosfeer met een focus op mensen en het creëren van waarde.

Als uw 'solution partner' dekken we op deze manier al uw noden, van concept/design tot oplevering, van digitale interface tot backend en hosting. Als uw lange-termijn partner kijken we steeds voorbij het 'nu'. Door middel van voortdurend intern onderzoek en ontwikkeling blijven we steeds op zoek naar nieuwe veelbelovende technologieën en mogelijkheden. Zodoende verzekeren we altijd dat uw investering als onze klant gegarandeerd en future-proof blijft.

Bel ons of bezoek ons gerust in onze kantoren te Kontich, Hasselt of Merelbeke om te praten over uw toekomstige plannen!