We mochten reeds werken voor...

Tot uw dienst gedurende de hele reis

Denk

Aan de hand van een reeks welgerichte no-nonsense workshops helpen we samen uw idee te vatten en de essentie te visualiseren. Wij geloven sterk in het belang van op dezelfde golflengte te zitten en de dingen op de juiste en dezelfde manier te verstaan. Ervaring leert ons dat deze aanpak leidt tot een aangename samenwerking en een winnend product.

Ontwerp

Samen met onze UX/UI designers werken we uw concept uit en visualiseren het aan de hand van wireframes en mockups. U zal op geen tijd een functionerend interactief prototype in handen hebben. Op die manier kan u snel een eerste tastbaar product kunnen aantonen en uitproberen.

Realiseer

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale oplossingen kunnen onze teams u een kwaliteitsproduct en een aangename zorgeloze samenwerking garanderen. We bieden u expertise in Web (React), Mobile (iOS, Android, React Native) en Cloud / Backend infrastructuur en code.

Aangename kennismaking!

AppFoundry bouwt digitale oplossingen op maat.

Met een sterke focus op user experience en design ontwerpen we maatwerk producten, diepgaand en naadloos geïntegreerd binnen het bestaande ecosysteem van onze klanten.

AppFoundry specialiseert in 'human facing oplossingen' zoals interactieve web apps, mobile apps, wearables, kiosken, ... kortom alles wat we samen met onze klanten kunnen bedenken en dromen.

We geloven sterk in een co-creatie model waarbij we onze klanten begeleiden en betrekken in het volledige proces. Onze favoriete habitat is een open, no-nonsense en uitnodigende atmosfeer met een focus op mensen en het creëren van waarde.

Bel ons of bezoek ons gerust in onze kantoren te Kontich, Hasselt of Merelbeke om te praten over uw toekomstige plannen!